Miroslav Alimpić je istaknuti novosadski sudija, a Jelena ga je upoznala na ne tako prijatan način. O tome je svojevremeno govorila, priznavši da joj prvi susret sa sadašnjim mužem nije ostao u lepom sećanju.

Ipak, sve se pretvorilo u najlepšu ljubavnu priču, a scenario je bio kao na filmu.

"Priveo me je, pošto se nisam odazivala jednom pozivu suda jer sam non-stop bila na putu. Radila sam tada na televiziji. On je poslao policiju u tri sata noću da me privedu i ja sam bila užasno besna na njega, nisam mogla očima da ga vidim! Namolila sam ga, zajedno s majkom, koja umalo infarkt nije doživela, da me ne vode noću u sud. Došla sam ujutro u osam i saslušana sam. Tako sam upoznala supruga, ali mi nije ostao u dobrom sećanju", rekla je ranije Jelena za medije.

"Nije bilo tada mobilnih telefona, onda sam sutradan dobila na poslu telegram u kome je pisalo: "Želim Vam uspešan dan!" I tako... Moj suprug je bio džentlmen, lepo mi se udvarao, i dugo. Onda smo počeli da se zabavljamo, u međuvremenu je moj otac doživeo infarkt, Miroslav mi je tu jako puno pomogao, pošto je to bilo na mađarsko-ukrajinskoj granici, a posle samo jednog dana bio je u Vojvodini. Bila sam s njim dok je bio prikačen na mašine i potpisala da ga vodimo u Kamenicu. Iz kola smo ga stavili na operacioni sto i profesor Radovanović ga je operisao, tako da sam ja, kad je tata preživeo taj trostruki bajpas, rekla da ću se udati i da on mora da živi", otkrila je jednom prilikom voditeljka i spisateljica.

Jelena i Miroslav venčali su se 12. marta 1994. godine u Novom Sadu, a venčanje je pratio jedan skandal.

"Gostiju nije bilo puno, oko šezdesetak rodbine i prijatelja. Građansko venčanje na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo je u 19 sati, a onda oko 22 sata mi je prišao prijatelj mog oca, koji je iz Mađarske tada došao novim Mercedesom e klase, i pitao me: "Sunce, je l' to meni neko preparkirao auto?". Meni tog trenutka pada klapna, završava se svadba jer istog sekunda shvatam da je čoveku neko ukrao auto. Tako da se tog 12. marta 1994. ne sećam baš sa radošću", ispričala je svojevremeno Jelena u emisiji "Od A do DA".

jelena bacic alimpic
Instagram / jelena_bacic_alimpic 

Sa suprugom je dobila ćerku Dunju i sina Marka, a za skladan brak ključnim smatra ljubav i poštovanje.

"Poštovanje i ljubav su na prvom mestu. Kada sa nekim provedete više od dve decenije, doživite lepe i ružne stvari, srećna i nesrećna vremena, podelite radost i tugu, imanje i nemanje, shvatite da je sve uzalud ako vas osoba sa kojom živite i imate decu ne poštuje. Moj suprug i ja pre svega poštujemo jedno drugo kao ličnosti, a potom i naše izbore i interesovanja, iako smo veoma različiti", rekla je spisateljica jednom prilikom.

Još fotografija Jelene i Miroslava pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/jelena_bacic_alimpic Jelena Bačić Alimpić sa mužem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna