Nikolina Pišek oduvek je važila za jednu od najpoželjnijih dama sa javne scene, a njen ljubavni život privlačio je mnogo pažnje. Interesovanje je splaslo kada se udala za istoričara umetnosti Vidoja Ristovića. Njihova mirna porodična luka nije bila obeležena skandalima, o prevarama i svađama nije bilo ni govora.

I kada se činilo da njihov brak ništa ne može da uzdrma, sudbina je umešala svoje prste - Vidoje je iznenada preminuo, a Nikolina je postala jedna od centralnih tema kojom se javnost bavi. Njene bivše ljubavi su, sada takođe u centru pažnje javnosti, a jedna od njih je i ronilac Kristijan Curavić.

Nikolina i Kristijan su se upoznali 2007. godine i to u Rogoznici gde je on imao svoj ronilački centar. Voditeljka je odlučila da kod njega krene na kurs ronjenja, a tada se rodila ljubav koja je trajala tri godine. O tome zašto su prekinuli emotivnu vezu Kristijan je svojevremeno govorio za hrvatske medije. Problemi su počeli kada je on planirao da ode na Antarktik. Od engleskog veleposlanika je dobio savet da se obrati Fondu za zaštitu životne sredine i proširi akciju čišćenja Jadrana od smeća. Odobren mu je godišnji budžet od 1,6 miliona kuna, a Curavić je kupio brodove, ronilačku opremu, dizao kredite, a sve je potom propalo.

"I sada mi je muka kad se toga setim. U mom automobilu sedi Nikolina, moja tadašnja cura koju vodim na gažu u Beograd, mislim da je tada vodila 'Operaciju trijumf'. Bio sam na semaforu i zvoni telefon, tačno tri dana pre potpisivanja ugovora. Javljam se, kada ono s druge strane Vinko Mladineo i kaže mi: 'Slušaj, dogodio se rebalans proračuna, otpao je onaj tvoj projekt.' Mrak na oči! Kako, šta..., pa uzeo sam opremu, zaposlio ljude, kupio brodove, stavio hipoteku na kuću... Vinko ponavlja: 'Nema za tebe novaca.' I onda mi se samo roje misli, neko ukrade stotine miliona i slobodan je, a ja sam hteo tu siću i učiniti nešto dobro, to sve dokumentirati, i ne daju mi. O živote'', kazao je tada za "Slobodnu Dalmaciju" Kristijan i istakao da je Nikolina najlojalnija osoba koju je u životu upoznao.

"Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvek uz mene, ali baš zbog toga morao sam je napustiti i dati joj šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam voleo, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše voleo, mogu reći da je ona bila ona prava. Mediji su je pogrešno predstavljaju, ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali, nažalost, vreme je bilo pogrešno i razišli smo se'', ispričao je Curavić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna