Branko Cvejić je smešten u bolnicu Kliničkog centra Srbije, pišu mediji, a sumnja se da ima srčane tegobe, prouzrokovane - najverovatnije - veoma visokim temperaturama koje su vladale ovih dana. 

Popularni glumac je, inače, srčani bolesnik, a operisan je pre četiri godine kada mu je ugrađen bajpas. Ova intervencija smanjuje rizik od srčanog udara.

Bajpas se ugrađuje da bi se rešio problem blokiranih arterija. Ovo je ozbiljna, ali relativno sigurna operacija kakvih se izvrši na stotine hiljada godišnje.

Veoma je važno da se posle operacije promeni stil života, prekine sa pušenjem, izbegava stres, prilagodi ishrana i uvede fizička aktivnost. 

Prema prvim vestima, Cvejiću je pozlilo pre nedelju dana, tokom probe. Tada je hospitalizovan, ali nema zvaničnih informacija da li su tegobe povezane sa kardiološkim problemima ili nekom drugom bolešću.

branko cvejic
ATA / Antonio Ahel 

Branko Cvejić rođen je 1946. godine u Beogradu. Glumu je diplomirao sa 23 godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i od tada je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Bane je u periodu od 2002. do 2011. godine bio i upravnik JDP, a kao gost igrao je u Ateljeu 212 i Zvezdara teatru.

I danas je najpoznatiji po ulozi Baneta Bumbara u TV seriji "Grlom u jagode", a sledila su brojna glumačka ostvarenja. Decenijama je u braku sa suprugom Vesnom, ima sina Žarka i ćerku Bojanu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna