Porodica Lene Kovačević tema je koja medije i sve njene fanove i te kako zanima, ali naša uspešna umetnica privatan život čuva daleko od javnosti. Srećno je udata i ima dva sina, a o svom privatnom životu dozirano govori. Ipak, ne skriva koliko je ponosna na oca, scenaristu i reditelja Dušana Kovačevića.

Njegov novi film "Nije loše biti čovek“ odlično je prihvaćen kod publike, a na premijeri se pojavila i odlično raspoložena Lena. Ipak, nije zaboravila da pomene i osobu kojoj je film posvećen - majku Nadu, koja je advokat i javnost ima retko priliku da je viđa.

"Film 'Nije loše biti čovek' posvećen je (videćete i na špici) našoj Nadi, našem osloncu, snazi, ljubavi... vrlinama koje su nekim čudom uspele da se satkaju u dami kakva si Ti. I danas i svakog dana, vidiš sve kroz moje oči, pa i film večeras, on je prvo tvoj... pa tek onda naš", napisala je ponosno Lena i objavila sliku sa majkom Nadom.

Lena je jednom prilikom istakla, da je od roditelja dobijala najvrednije savete i nasledila divne ljubavi.

 "To su one najbolje i čuvene rečenice: "Sve što možeš danas, ne ostavljaj za sutra" ili "Moraš da se baviš nekim sportom". Od njih sam nasledila upornost, ljubav prema putovanjima, ljubav prema umetnosti",  objasnila je Lena pre nekoliko godina koja je ponosna na ljubav svojih roditelja.

"Na današnji dan...47 godina braka, 53 godine ZABAVLJANJA. Upoznali su se sa 16 i 18 i prošetali Petrovaradinskim mostom. Ona je bila najbolji đak, on je odlično igrao fudbal i napisao prvi komad u srednjoj u koji se zaljubila - napisala je Lena na dan njihove godišnjice braka i dodala:

"Prvu pesmu (koju je posvetio mami) uskoro ćemo čitati u knjizi pesama, iz filmova, predstava, porodičnih događaja... Knjiga je posvećena mami", otkrila je pevačica i napomenula da je svakom čoveku potrebna muza, a njen otac je zasigurno ima.

Lena Kovačević važi za jednu od najlepših dama s javne scene, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji:

ATA / Antonio Ahel Lena Kovačević važi za jednu od najlepših dama s javne scene

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna