Otkako je Jelena Karleuša potvrdila da se, nakon 14 godina braka razvodi od Duška Tošića svi se pitaju koji je to razlog okončao ovaj turbulentan odnos. Pevačica je otkrila da je njoj pripalo starateljstvo nad ćerkama, kojima je pripala i imovina koju su stekli u braku, ali i naglasila da na ovu temu više neće davati izjave. 

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu", počela je Jelena svoje obraćanje.

"U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje", napisala je Jelena.

"Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni", napisala je na kraju Jelena Karleuša, dok se Duško nije oglašavao.

Zantiželjna javnost pokušala je istinu da sazna na instagram profilima nekadašnjeg para, ali i tu je situacija bila veoma jasna - zajedničkih fotografija već odavno nema ni na Jeleninom ni na Duškovom profilu.

Fudbalerovu majku, Nikoletu Tošić novinarska ekipa zatekla je ispred porodične kuće u njegovom rodnom selu Orlovat, ali nije želela da komentariše razvod sina i bivše snaje.

"Ma, šta vi mene to pitate? Šta me pitate? Nemam komentar", rekla je ona za "Srbiju danas".

dusko tosic majka
Instagram/Duško Tošić 

Duško je veoma vezan za majku,a posebno otkako mu je preminuo otac. Nikoleta je odabrala da se uprkos velikoj popularnosti i bogatstvu svog sina ne seli iz Orlovata, u kom meštani za nju imaju samo reči hvale.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna