Vest da se Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode iznenadila je samo one koji ne prate domaću javnu scenu. Oni koji su u toku znaju da je to bio logičan sled svega onoga što je u njihovom turbuletnom odnosu prethodilo. Poznati par se često nalazio u žiži interesovanja zbog brojnih skandala kojih su ih pratili - od priča o neverstvu, pa do optužbi za porodično nasilje.

Sve izjave koje je Jelena Karleuša davala na ovu temu bile su misteriozne, ali svaku priču je zaokružila tonom da je sa njenim brakom, uprkos svemu, sve u najboljem redu.

Zato je njeno zvanično saopštenje kojim je potvrdila da je na njen brak sa Duškom defiinitivno stavljena tačka, mnogima bilo šokantno.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu", počela je Jelena svoje obraćanje.

"U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje", napisala je ona i dodala da je starateljstvo nad decom pripalo njoj.

"Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni", napisala je na kraju Jelena Karleuša.

Duško je, kao kao po običaju, ostao nem za medije, ali njegov Instagram pokazuje da sa Jelenom odavno stvari nisu u najboljem redu. Naime, fudbaler je poslednju fotografiju uskoro bivše supruge objavio pre punih šest godina, a mnogima je ovo jasan signal da od tada u njihovom odnosu ne cvetaju ruže. Fotografija je nastala na odmoru u vreme velike sreće i čini se, Duško nije imao srca da je obriše.

dusko tosic karleusa.jpg
Instagram/Duško Tošić 

Jelena i Duško venčali su se 8. juna 2008. godine, a njihove retke zajedničke fotorgafije pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna