Pevačica Dragica Radosavljević Cakana živi život o kakvom je oduvek sanjala. Ostvarena je na svim poljima, a pored sebe ima čoveka koji je neizmerno voli. Već punih 25 godina je u braku sa advokatom Nebojšom Negićem. Njihova ljubav rodila se iz prijateljstva, a pevačicin put u Čikago bio je presudan da emocije planu

"Moj sadašnji partner Nebojša i ja smo se upoznali tako što smo izlazili zajedno, u istom smo društvu bili. Znala sam da je nešto bio oženjen, pa sam imala veliku distancu u odnosu na njega. Uopšte me to nije interesovalo. Uživala sam u svom tadašnjem životu, kakav god da je on bio. Nakon godinu i po, dve dana, trebala sam da idem za Čikago i da ostanem dva, tri meseca tamo. Napravila sam večeru za prijatelje, i da je Nebojša bio tu. U jednom momentu je rekao 'Jako mi je žao što ideš, jako ćeš mi nedostajati'. Bila sam zbunjena. Zadovoljna sam se vratila sa puta. Ja sam tada već bila razvedena, pa smo on i ja nastavili našu vezu, i tako već više od dvadeset godina", ispričala je jednom prilikom Cakana. 

U mirnom prigradskom naselju Sremčica izgradilu su idiličnu oaza u kojoj rado provode vreme sa porodicom i prijateljima.

"Neša i ja smo se venčali 1997. godine i dugo živeli na Vračaru, gde i danas imamo stan. Devet godina kasnije preselili smo se u Sremčicu. Ukazala nam se prilika da kupimo prelepu kuću", ispričala je pevačica, koja je porodični dom uredila s mnogo pažnje i ljubavi.

Cakana o ćerki Mariji
Youtube/Printscreen/Suzanin izbor 

"Uvek posle ručka sednemo da se ispričamo o tome šta smo radili u toku dana, a posle toga svako zauzima svoju poziciju. Neši je potreban mir jer se bavi ozbiljnim poslom. Volimo kad smo sami, uživamo u našim godinama. Lepo nam je u životu, lepo nam je u braku. Kad se poželimo društva, pozovemo prijatelje u goste. Ipak, najsrećniji smo kad dođu deca, jer je kuća tada puna smeha i veselja", ispričala je Cakana koja smatra da žena uvek treba da vodi računa o svom izgledu.

"Sve zavisi od žene. Ja ne dozvoljavam da moj muž izgleda bolje od mene, može da izgleda samo tu negde blizu. Najžalosnije je što to jeste istina, što smo mi i bake, i kuvarice, i čistačice, i domaćice, i kad treba pevačice, a oni su strašni šmekeri zato što su samo dobili par sedih i malo borica. Muškarcima treba samo parirati", rekla je nedavno Cakana u emisiji "Magazin In" .

Cakana iz prvog braka ima ćerku Maju, koja joj je podarila unuke Uroša, Dunju i Mirku. Njen suprug Nebojša iz prvog braka tri ćerke, Mariju, Anu i Ninu, a u međuvremenu je postao i deda.

Cakana u novembru puni 65 godina, a na izgledu joj zavide brojne dame. Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

ATA / Antonio Ahel Dragica Radosaljević Cakana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna