Tijana i Mark odlučili su da okončaju bračnu zajednicu bez prevelike pompe, te pevačica neko vreme nije za javnost govorila o razvodu.

Kada je smogla snage da prizna da se razvela, mnogi su nagađali da je presudila daljina, budući da je Mark živeo u Americi, a Tijana na relaciji Srbija - Amerika.

"Verujem da svako ima neki svoj recept za uspešnu vezu ili brak, da postoji mnogo priča koje funkcionišu na daljinu i nikada se ne naruše. Možda je za moj brak to bio izazov koji nismo najbolje znali da ispratimo, ali verovatno bi nam sada trebalo dosta vremena i razgovora kako bismo došli do konkretnog odgovora. Nisam sigurna da želim previše da analiziram sve to, pogotovo u javnosti", iskrena je sada bila Tijana za magazin "Hello".

Iz braka sa bivšim suprugom seća se samo lepih uspomena, a ne isključuje mogućnost ni da će, s obzirom na to da su iz iste branše, ponovo sarađivati.

"Mi smo imali prelepe zajedničke trenutke, muzika je ono što nas je i spojilo. U ovoj priči nema ničeg tragičnog i senzacionalnog, pa verujem da ćemo i u budućnosti muzički sarađivati. Možda ne u skorije vreme, ali sigurna sam da jednog dana hoćemo", zaključila je pevačica. 

Još fotografija Tijane Bogićević pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram/tijanabogicevic_music Tijana Bogićević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna