Nikolina Pišek se ponovo oglasila na svom Instagram nalogu. Povod su medijski napisi po kojima otac njenog pokojnog muža, navodno, rekao kako će ona biti uhapšena ako bude kazao sve što zna. Otac Vidoja Ristovića je izjavio, kako se piše, da ima sinovljeve dnevnike koji pokazuju s kim se ona sve viđala.

"Ne smem da napišem šta bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati", napisala je između ostalog Nikolina i dodala da je samo dobra udovica samo mrtva udovica. Njena objava posle tekstova o izjavama Viktora Ristovića, poznatog pod nadimkom Miša Grof, izazvala je mnogo pažnje. Evo šta navodi:

"U Francuskoj pre sklapanja braka, odeš javnom beležniku da ti objasni zakone. Prenosim ono što mi je objašnjeno a sve pod pretpostavkom da je suprug imućan a supruga nije. Imućnom supružniku je pametnije da podeli imovinu a evo i zašto. Prema rečima gospodina beležnika, francuski sud je uglavnom na strani žene, majke, čak i u slučaju ugovora koji štiti suprugovu imovinu.

Takav ugovor štiti imovinu bogatijeg, ima prednost za bogatog supruga u slučaju razvoda. A za suprugu samo u slučaju smrti/razvoda. Ako se ispostavi da je imućni suprug zapravo imao dugove, deli se i dugovi u istoj srazmeri u kojem bi se i drugoj situaciji delilo bogatstvo. Pa se u praksi dešava da bivši supružnici koji su potpisali takav predbračni ugovor završe na sudu, jer se supruga žali.

A navodno u većini slučajeva sud presudi u njenu korist. Ponekad čak do takvih iznosa da se imućnom suprugu više isplatilo da ne potpisuje nikakakav predbračni ugovor. Sud štiti partner koji je odustao od karijere u korist porodice jer je suprug to možda i zahtevao od supruge. Možda su se tako dogovorili.

Kako bilo, sud procenjuje koliko je to novca potrebno isplatiti kako bi žena i deca mogli zadržati isti standard. Ovo je iz francuske prakse a sad...", piše u objavi koju je podelila Nikolina.

Pišekova je zatim posle nove izjave Miše Grofa da je njegov sin sve zapisivao u svoje dnevnike, da ima mnogo podataka koje bi Nikolinu odveli čak i u zatvor, na Instagramu uz emotikon koji plače od smeha, poručila: "I zatvor bi bio raj naspram ovoga", uz hašteg samodokaži.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna