Viktorija Bekam jede istu hranu već decenijama, tvrdi njen muž Dejvid, ma koliko joj neko nudi druga jela. "Njena ishrana se svodi na ribu i povrće", ispričao je najpoznatiji fudbalski penzioner na svetu. "Ja sam vrlo emocionalan kad je reč o hrani i vinu. Kad jedem nešto odlično, želim da to svi probaju", kaže Dejvid Bekam.

"Kad se i muž žali kako ona jede istu hranu već 30 godina, to zvuči tužno", piše Ursula Džonson, televizijska voditeljka koja prati život slavnih ličnosti.

"Da li stvarno neko treba da se odrekne jela kako bi ostao mršav kao čačkalica i izgledao večno mlad?", pita Ursula. "Ona bar može da ide u najbolje restorane, može da zaposli najbolje kuvare! A ona jede samo ribu i povrće", ironično kaže voditeljka.

Viktorijin muž Dejvid deluje prilično razočaran Viktorijinim izborom hrane. "Samo jednom je uzela nešto sa mog tanjira", kaže Bekam, "i to kad je bila trudna sa Harper. A to mi je bilo nešto najdivnije", seća se fudbaler. I danas pamti to veče, mada se ne seća koje je jelo bilo u pitanju.

Viktorija tvrdi da njen muž nije mislio kako je njena ishrana dosadna, već je pohvalio kako je disciplinovana u detoks ishrani. "Ja jedem mnogo zdravih masnoća - u ribi, avokadu, orašastim plodovima. Pijem čak i alkohol osim onda kad imam razlog da ne pijem, ali imam i detoks periode od tri do šest meseci."

Viktorija kaže da je u svemu ekstremna, bilo da je reč o jelu, vežbanju ili piću. Kako izgleda zahvaljujući tome, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Odlično izgleda, a evo kako se hrani!

https://lepaisrecna.mondo.rs/Lifestyle/Poznati/a42145/Dejvid-Bekam-se-rasplakao-na-vencanju-sina-Bruklina.html 

Izvor: Lepa&Srećna