Otkako se 2009. godine udala za istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek je svoju karijeru stavila po strani i potpuno se posvetila porodici. Kako pišu hrvatski mediji voditeljka je rešila da se vrati na male ekrane, a sve zbog finansijskih problema u kojima se našla.

Spekuliše se da će morati da proda vredan nakit koji joj je suprug poklonio, zbog čega je na meti oštrih komentara. Vidojev otac, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, u više navrata javno govorio kako Nikolinu "samo novac interesuje" nakon smrti njegovog naslednika. Voditeljka se na ovu temu oglasila prvi put.

"Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem 'tu smo' jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za decu je predstavljena kao nepoštovanje porodice preminulog", započela je svoju ispovest Nikolina, a onda se i dotakla onoga što otac njenog pokojnog supruga govori o njoj.

"Dobra udovica je samo mrtva udovica. Deca su nebitna, greška koja se dogodila putem… 'Greška' koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvezde s neba. Ne smem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati. No, istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto", zaključila je Nikolina.

Vidoje je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, gde je održan pomen povodom 40 dana od njegove prerane smrti.

Kurir/Nenad Kostić Pomen Vidoju Ristovića na Novom groblju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna