Vest da je zdravlje Halida Bešlića ozbiljno narušeno zabrinula je njegove brojne obožavaoce. Naime, pevač narodne muzike pre nekoliko dana je operisan u Sarajevu kada mu je ugrađen stent. Da je operacija protekla dobro potvrdila je pevačeva supruga. 

"Dobro je, super se oseća, kao da nije bilo ništa. Sutra dolazi kući",  izjavila Sejda za sarajevski Avaz, a sada se oglasio i Halid.

"Lep pozdrav iz Sarajeva, hvala što pitate za moje zdravlje. Hvala Bogu, ja sam sada dobro. Operacija je prošla kako treba, dobro se osećam, nemam tegobe. Sada sam na kućnoj nezi i oporavak ide svojim tokom. Lekari su zadovoljni",  rekao je danas Bešlić za Kurir.

Inače, Halid se već godinama bori sa dijabetesom, a svojevremeno je za In magazin rekao kako pazi na svoje zdravlje i da je promenio način ishrane.

"Malo je šećer učinio svoje, pijem lekove, malo sam korigirao ishranu, večeru sam izbacilo, ne jedem više hleb",  rekao je Bešlić.

Ugradnja stenta je vrsta kardiovaskularne operacije koja ima za cilj da otvori i proširi srčane arterije. Pacijent obično odlazi kući već sutradan, uz provere vitalnih parametara i kompletnog zdravstvenog stanja. Prepisuju mu se lekovi protiv zgrušnjavanja krvi, koje mora da uzima između 3 i 6 meseci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna