Kada je 2011. godine okončala brak sa košarkašem Tonijem Parkerom Eva Longorija bila je potpuno slomljena. Ljubav duga četiri godine završena je zbog neverstva, a lepoj glumici je bilo potrebno vreme da povrati samopouzdanje.

 "Nije bilo bitno koga je on izabrao. Mislim, imala sam trenutke kad sam se preispitivala: ‘Da li sam dovoljno seksi? Da li sam dovoljno pametna?‘ ali nakon većine tih pitanja odmah bih se zaustavila i rekla: ‘Ne, nemoj to da radiš‘.", ispričala je Eva kojoj se dve godine nakon razvoda dogodila velika ljubav. Medijskog mogula Hosea Bastona upoznala je preko zajedničkih prijatelja. 

"Kada smo se, zahvaljujući zajedničkim prijateljima, prvi put sreli, oporavljala sam se od neuspešne romanse. Hose je takođe doživeo bolan prekid. Tako smo samo lepo razgovarali, ali između nas se apsolutno ništa nije dogodilo“, rekla je Longorija i istakla da je drugi susret bio presudan.  

"Drugi put je bilo mnogo bolje, odmah sam osetila hemiju",  bila je iskrena glumica.

Par se venčao 21. maja 2016.godine. Baston ima troje dece iz prethodnog braka, dve ćerke i sina, koje je Eva prihvatila kao svoju decu. 

"Hose je prvi čovek u mom životu u kome sam videla snažnu i ispunjenu ličnost. Takva je sreća proći kroz život sa osobom u kojoj vidite sebi ravnog. On je inače veoma povučen čovek i ne voli kada ja u javnosti govorim o njemu. A i ja ga razumem“, rekla je glumica kojoj se uz Hosea ispunila 2018. godine ispunila najveća želja - postala je majka dečaka Santjaga.

Evi je suprug najveća podrška, a njihove zajedniče fotografije pogledajte u galeriji.

Profimedia Eva Longorija i Hose Baston

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna