Zorana Pavić je na svojoj koži iskusila da rigorozne dijete donose samo kratkotrajne rezultate. Pevačica je bila spremna na sve kako bi smršala, ali je do željene kilaže došla tek kad je suštinski promenila životne navike

"Prilično sam ugrozila svoje zdravlje, kada 20 dana nisam jela ništa, toliko da sam na infuziji završila, to je bio momenat kada sam skinula dobar broj kilograma. Imala sam i zdravstvenih problema koji otežavaju mršavljenje, spazam, zadržavanje vode, hormonski poremećaj… Bilo je pokušaja, kada nisam ništa uspela, bila sam deset dana na javorovom sirupu, koji je dobar za detoksikaciju i za deset dana skineš deset kilograma. To mi je uspelo prvi put, ali drugi put za deset dana ja nisam skinula ništa, to je toliko deprimirajuće i jezivo.", ispričala je Zorana i dodala da je ugrozila zdravlje.

"Organizam se bori, dozvoljeno je jednom godišnje da se praktikuje. Jedan doktor mi je rekao ‘dobro si preterala‘, jer sam 10 dana jela samo živ limun i spržila sam želudac. Međutim, oporavljam ga, došao je na svoje, a ja sam došla do željene težine", rekla je Zorana koja nikada nije volela da trenira.

"Jako mi je bilo važno da mi ne odu ti ženski atributi. Radila sam vežbe, sve je išlo u tom pravcu, iako sam bolesno krenula, da na zdrav način dođem do onoga što sam želela. Pritom nisam neka Džej Fonda, ja stvarno ne volim da vežbam. Ipak, ne želim da minuli rad upropastim.  Sada ulazim u pantalone iz srednje škole i to zdravlje je prevashodno", ispričala je na K1 televziji Zorana koja je i protivnik obrađivanja fotografija.

"Volim da vidim i lepu ženu i da je pohvalim, ali ja sam sebe umela da nosim, nije da sam bila zadovoljna, ali zaštitni znak mi je to dozvolio, ako imaš samo fizički izgled, u ozbiljnom si problemu i strahu, u suprotnom ti to umeš da nosiš, ako imaš duh, energiju i na kraju krajeva dobar si u svojoj profesiji. Preterano korišćenje filtera je veoma loše, pa čak sam i protiv onih nedeljnika gde je sve lepo i bajno, pa nije. Ljudi su u braku pa se posvađaju. Ubaciš ljude u posebnu depresiju, on pogleda i kaže ‘kakav ja život živim, vidi ovu princezu‘. Onda kreneš i ubijaš samu sebe, sve žene vole lepo da izgledaju, samo ne preterati sa tim da to bude neka nerealna slika", tvrdi pevačica. 

Kako pevačica izgleda sada pogledajte u galeriji ispod:

Instagram / zourana_guevara Oslabila punih 30 kilograma!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna