Nove slike Lazara Ristovskog, objavljene na Instagramu, iznenadile su brojnu publiku koja nije očekivala da vidi srpskog glumca u kupaćim gaćama!

"Pozitiv i negativ", napisao jeRistovski uz slike sa plaže. Na jednoj se vidi u punom svetlu, a na drugoj se nazire samo njegova silueta i čini se da je glumac hteo da napravi šalu na svoj račun. Međutim, fotografija na kojoj se vidi i nešto "jači" stomak je izazvala brojne komentare.

"Skloni taj bojler i ne blamiraj se", "Pozitiv i negativ? E, crni Lazare, nema pozitivnog više kod tebe" i "Želeo je da pokaže koliko je zgodan i duhovit, a nije ni jedno ni drugo", neke su od kritika. 

Pratiocima je još u svežem sećanju razvod Lazara i Danice Ristovski, pa su im i nove slike glumca bile "okidač" da se ponovo vrate na ovu temu. "Izgubio je kompas", "Učinio joj je uslugu što se razveo", komentari su publike.

I ranije je glumac objavljivao fotke sa plaže ili jedrilice, ali se čini da nije bilo takve reakcije.

Kako izgledaju kontroverzne slike Lazara Ristovskog, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram / lazar.ristovski Slike sa plaže - glumac u 70. godini u kupaćim gaćama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna