Jelena Gavrilović je dama od stila, ali i vitkog izgleda, a liniju duguje redovnim treninzima i zdravom načinu života.

Glumica tvrdi da slušajući njene savete već na samom početku možete izgubiti i do 6 kilograma.

"U treninzima i hrani. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma", rekla je jednom prilikom Jelena za "Stil".

Kako je ranije istakla, s vremena na vreme potraži i pomoć stručnjaka kada je jelovnik u pitanju.

"Trudim se da imam zdrave navike i da se hranim izbalansirano, koliko god je to moguće. Doručak nikada ne preskačem jer je to najvažniji obrok, a takođe sam od lekara i nutricionista naučila da je jako bitno koje namirnice jedemo u kom periodu dana. Moja slabost su slatkiši i to je za mene opasan teren, pa mi se dešava da se nekada odreknem nečeg slanog u korist slatkog. Pijem mnogo voćnih sokova, a tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem "džank dan", kada jedem sve što poželim", svojevremeno je ispričala glumica za magazin "Hello".

Njen zaštitni znak je duga kosa, ali i negovano lice.

"Nekada sam imala "dramatično" dugu kosu, a sada sam se malo opustila i malo sam je skratila. S vremena na vreme treba kosu odseći i regenerisati je, a da bi bila zdrava, koristim kvalitetne preparate. Uvek imam jako dobru masku za kosu, dok šampone često menjam i redovno se šišam. Moja kosa uvek izgleda u skladu sa mojim raspoloženjem, jer lepota dolazi iznutra. Možete da se negujete i tri dana bez prestanka, ali ako niste zadovoljni, to vam neće pomoći. Ishrana je takođe od presudnog značaja i možemo da se zavaravamo koliko god hoćemo, ali zdrave navike su suština lepote i dugovečnosti", rekla je tada šarmantna umetnica za pomenuti magazin i dodala da za kvalitetne preparate za negu lica i tela ne žali novac.

"Od svoje šesnaeste godine idem kod mog dermatologa i koristim njegove kreme koje se prave u apoteci. Najvažnije je dobro čistiti lice i nanositi odgovarajuće kreme, a od mame sam naučila da koristim samo jako kvalitetnu šminku koja je dosta skupa, ali za to mi nikada nije žao da izdvojim novac", zaključila je tom prilikom Jelena. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna