Iskra Brajović sve vreme je imala podršku supruga u odgajanju ćerke, i tokom perioda u kom su bili razdvojeni, a sada se ponovo pod istim krovom zajedno nose sa svim izazovima roditeljstva.

"Najveći izazov je kako ne podleći sistemu liberalizma i liberalnog roditeljstva. Ne mislim da treba biti strog kao vojska, ali ne treba biti ni preterano liberalan, jer tako dobijamo nevaspitane mlade genracije, a onda su nam krivi i televizija i rijaliti, a to nije tačno. Krivi smo mi sami. Videli smo neki primer sa zapada, gde se deci sve dopušta i gde je dete svetinja. Dete jeste svetinja, ali dete mora da ima usmerenja u roditeljskom autoritetu. Nikad batina, nikad povišen ton, ali mora da mu se objasni šta je dobro, šta sme, a šta ne. Bez toga nema ničega", iznela je glumica svoj stav za "Blic".

Iskra je navela da sa ćerkom ima otvoren odnos i da se oduvek trudila da poverenje bude temelj njihovog odnosa.

"Moja ćerka ima 5 i po godina i sva sreća nije u pubertetu i tom nekom najgorem dobu koji me tek čeka, ali počela je da mi se poverava kad primeti da neko dete radi nešto loše. I onda je ja pitam šta misli, što je to loše, ali i što je dobro ako neko nešto dobro uradi. Ono što je učim je da ne bude povodljiva i da svako od nas ima dva izbora. Da kaže da hoće da nešto uradi, ali i nešto da neće. I onda je sve mnogo lakše. Devojčice moraju da znaju da kažu 'ne'", rekla je glumica.

Podsetimo, u medijima se šuškalo da Iskra nije u najboljim odnosima sa ocem, proslavljenim glumcem Vojom Brajovićem, međutim ona je nedavno demantovala ove tvrdnje.

"To o lošem odnosu je stvar izvučena iz konteksta. Svako dete razvedenih roditelja ima teže odrastanje nego ono iz srećnog braka, prosto počevši od surovosti dece u školi, do materijalne situacije odrastanja uz samohranu majku. To je prirodno. Uz to, znala sam i sama da će proboj u poslu kojim se bavim biti dvostruko više osporavan i pod većom lupom nego nekom drugom samo zato što mi je otac kolega. Nisam nikada i neću nikada reći išta loše o mom ocu. Nažalost, čitaoci se slade tuđom patnjom, pa je moja rečenica da otac i ja ne živimo zajedno 30 godina i da gradimo odvojene karijere preneta kao da s njim imam loš odnos. Glupost. Moja majka i moj otac i dalje su moji najbolji prijatelji i stubovi svega što jesam", rekla je ona za "Story".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna