Jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije Dragana Mićalović često ističe da je porodica za nju stub, najveći oslonac i podrška. Tako je vaspitavana i ona i njene dve starije sestre, Mirjana i Sloboda Mićalović.

"Nas tri sestre odrasle smo sa uverenjem da je porodica početak i kraj. Tata je bio protiv toga da se Boba i ja bavimo glumom jer je znao da taj posao ume da odvuče i potroši čoveka. Ali i Sloboda i ja, upravo zbog temelja koji smo dobile od roditelja, znale smo uvek šta nam je cilj. Moj najveći cilj u životu je da sutradan postanem majka i stvorim porodicu. Ne bih nikada u životu ugrozila porodicu radi posla. Sada, kad sam sama i gradim svoj život, neke druge stvari mnogo trpe - privatni život, prijatelji... Ali moja porodica ne sme", iskrena je bila glumica za magazin "Lena".

Lepa glumica odlično se snalazi u kuhinji, a majka ju je naučila da kuva domaća jela, na šta je posebno ponosna. Kada je o izgledu reč, trenira i redovno se neguje.

"Ne znam da spremam ništa od fensi jela. Znam ono što me je učila majka: da mesim pogaču, pravim mekike, mućkalicu, sataraš... Volim što smo sve tri to naučile od mame. Nemam mnogo vremena, a nije baš i da imam za koga kod kuće da kuvam. Često naručujem jer snimam po ceo dan, ali izbegavam brzu hranu. Kako god, naručivala hranu ili je nosila sa sobom, uvek je to kuvana hrana. Trudim se da se hranim zdravo. Veoma vodim računa o sebi, sve mi je važno. Takvog sam tipa građe da, kada god smršam, gubim u rukama, odmah se primeti. Moj trener kaže da sam jedina žena u teretani koja voli da radi ruke. Nedavno sam počela da trčim, po petnaestak minuta. Što se salona lepote tiče, od 365 dana, ja sam 360 pod punom šminkom na snimanjima. Ne smem da radim ništa što će mi ugroziti mimiku, gestikulaciju. Idem na biorevitalizacije i mezoterapiju lica. Hvala genetici što trenutno ne moram da radim više od toga. Imam jednu boru nasred čela i majka mi govori da se ne mrštim. Nasledila sam je od oca. Zasad, neka je tu. Podseća me na njega", ispričala je Dragana.

Za kraj, Mićalovićeva je navela da smatra da je redovno spremanje zdravih obroka i te kako izvodljivo, uz dobru organizaciju.

"Postoji posuđe, vrlo dostupno, u kome se kuva na pari i sve namirnice odmah stavite u njega. Ne mora žena satima da bude pored šporeta. Imam ga i ja, uštedelo mi je dosta vremena. Najzad, to radite za svoje dete. Ja sam dokaz. Moja majka je radila po 12-13 sati u frizerskom salonu pa je uspevala da svakoga dana imamo nešto kuvano za ručak. Kad budem postala majka, neće mi biti teško da kuvam i noću! I sada, kad se vratim sa snimanja, umem sebi nešto da spremim. Kad postoji volja, može to da se uradi", zaključila je Dragana Mićalović.

ATA Images/Antonio Ahel, ATA / Antonio Ahel Dragana Mićalović važi za jednu od najlepših srpskih glumica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna