Da se nije razvela od Džona Dereka, Linda Evans nikad ne bi ni igrala Kristl Karington, jednu od glavnih uloga u čuvenoj TV seriji "Dinastija". Lepa plavuša za kojom su uzdisali mnogi muškarci, a žene tajno priželjkivale da liče na nju, ostavljena je posle osam godina braka. Muž je našao drugu.

"Kad se zaljubio u Bo, poželela sam da umrem", priznala je Linda. "Za mene je ljubav s njim bila pravo savršenstvo. Još kao tinejdžerka, rekla sam sestri da ću se udati za njega i to sam kasnije i učinila", priča glumica norveškog porekla koja je Dereku rekla sudbonosno "da" davne 1968. godine. "Bio je to, dakle, dar od boga i moj san nije smeo da se završi na takav način."

Lindi je to bio jedan od najtežih doživljaja u životu. Ipak, za nju se ispostavilo da je vodio u neverovatno iskustvo - posle razvoda je kontaktirala svog agenta i rekla da želi opet da radi.

"Tebe su svi zaboravili", rekao joj je on u prvi mah. "Toliko dugo te nije bilo. Kako sad to da izvedemo?" Ispostavilo se da je čeka fantastična uloga u TV sapunici koju je svet obožavao, a već dve godine kasnije bila je i ponovo udata.

"Lična sreća je najbolja osveta", kaže Linda. "Tad sam mislila - drugi brak pre tridesete godine, pretvoriću se u Liz Tejlor. Kad se ispostavilo da ni drugi muž nije u stanju da mi bude veran, usledio je novi razvod. Odlučila sam da umesto muškarca mojih snova sanjam neki drugi san."

Dinastija joj je donela ogromnu popularnost i život na visokoj nozi - imala je čast da upozna krunisane glave i bude u svetskom džetset društvu. Međutim, teško je podnela starenje. Podvrgla se fejsliftingu, ali je - kako kaže - gravitacija uvek pobeđivala posle desetak godina.

Posle Dinastije se povukla, a u tabloidima se pisalo o njenoj zavisnosti od tableta i teškoj depresiji. U 78. godini, dobila je novu filmsku ulogu i kaže da joj svako novo leto donosi zadovoljstvo što opet može da u njemu uživa. Izgleda i dalje prelepo i mladoliko, po mišljenju mnogih. Pogledajte!

Profimedia Svi su je voleli kao Kristl Karington u TV seriji "Dinastija"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna