Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ima karijeru na kojoj joj mogu pozavideti i svetske zvezde, a pre tačno dve decenije održala je legendarni koncert na Marakani. O ovom spektaklu govori se i godinama kasnije, a Ceca se tog dana prisetila se posebnim emocijama.

"Bilo mi je dvadest i kusur godina i plakala sam te noći, ali od sreće zahvaljući vama. Uspomena za ceo život, nešto što se ne zaboravlja. Godine prolaze, uspomene ne blede. Naprotiv, još više ponosna na ono što smo zajedno stvorili, ono što obeležava moj život, a vi ste deo toga. Hvala", napisala je Ceca, koja je svojevremeno otkrila da je nakon ovog spektakla ostala u minisu.

"Sećam se da smo se šalili, ako ne grešim, da sam bila 100 evra u minusu. Od velikih koncerata nema zarade. Oni se i ne rade zbog profita. Uspeh je ako ostanete na nuli. Produkcija mnogo košta. Naša estrada nema budžet svetskih zvezda i smešno je porediti se sa njima. Reč je o milionski vrednim produkcijama o kojima mi sa Balkana možemo samo da sanjamo", rekla je Ceca.

Ceca često privlači pažnju modnim izdanjima, a neka od najupečatljivjih pogledajte u galeriji ispod:

ATA / Antonio Ahel Gaderober Cece Ražnatović

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna