U trenutku kada je fudbalski as Siniša Mihajlović sreo ženu svog života njegova karijera je bila na vrhuncu. Arijana je bila manekenka i voditeljka ali je zbog ljubavi odlučila da napusti sve i posveti se porodici.

"Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala", ispričala je svojevremeno Arijana i otkrila da je Siniša ispoštovao tradiciju kada ju je zaprosio.

"Siniša me osvojio svojom slatkoćom. I tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi", ispričala je lepa Italijanka za tamošnje medije.

Siniša i Arijana dokazali su koliko je njihova ljubav jaka i u teškim trenucima dok se on borio sa bolešću. Tada su odlučili da jedno drugom kažu "da" i po treći put.

Njih dvoje su se inače venčali 1996. godine najpre u Rimu, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. Treće venčanje je kruna njihovog zajedničkog života tokom kojeg su zajedno prebrodili mnoge nedaće, uključujući i Mihinu tešku bolest.

Siniša i Arijana imaju petoro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana, a imaju i unuku koju im je podarila ćerka Virdžinija.

Siniša i Arijana zajedničke fotografije objavljuju često, a neke od njih pogledajte u galeriji ispod:

Instagram / arijannamihajlovic Arijana i Siniša Mihajlović uživaju na godišnjem odmoru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna