Džastin Biber (28) morao je da otkaže nekoliko koncerata zbog zdravstvenih problema. U potresnom video-zapisu na Instagramu otkrio je da boluje od Remzi Hantovog sindroma.

"Kao što vidite, na jedno oko ne mogu da trepćem. Takođe, na jednoj strani lica ne mogu da se nasmejem. Dakle, s ove strane lica imam potpunu paralizu. Jako se mučim. Molite se za mene",  Džastin je zabrinuo obožavaoca.

"To je zbog virusa koji napada nerv u mom uhu i facijalnim nervima i uzrokovao je paralizu mog lica", objasnio je Biber pa zamolio fanove da budu strpljivi.

Remzi Hantov sindrom predstavlja infekciju koja zahvata jedan ili više nerava u blizini unutrašnjeg uha. Simptomi su: bolni plikovi, osip unutar kanala uha, na bubnoj opni, jeziku ili na nepcima, vrtoglavice, slabost lica sa teškoćama zatvaranja jednog oka kao i opuštanje lica na jednoj strani, gubitak sluha na jednom uhu. 

Osobe sa ovim sindromom dožive bolnu paralizu mišića na jednoj strani lica, bol u uhu, gubitak sluha ili zujanje u uhu odnosno tinitus.

Hejli Biber o Seleni Gomez
Youtube/Printscreen/ Hailey Rhode Bieber 

I Džastinova supruga Hejli nedavno je imala zdravstvene probleme, zbog čega je hospitalizovana.

"Sedela sam za doručkom i odjednom sam se osetila čudno: nešto mi je prolazio od ramena niz ruku, sve do vrhova prstiju koji su utrnuli. Nisam mogla da govorim. Desna strana lica mi je bila opuštena, nisam mogla iz sebe da izvučem nijednu reč. Mislila sam da je slabost u pitanju, ali Džastin je znao da imam moždani udar", rekla je tada dvadesetopetogodišnja Hejli koja je hitno operisana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna