Tekst: Promo

Ukoliko se borite sa umorom, aknama, lošim varenjem, nemate koncentraciju, raspoloženje varira, nokti su postali lošeg kvaliteta, kosa je počela da otpada… pravo je vreme da uradite detoksikaciju organizma. Evo kako!

Kada na prirodan način sprovedete čišćenje organizma, osetićete veliku razliku u kvalitetu života. Potreba za slatkišima će se smanjiti, težina će se unormaliti, nećete imati osećaj umora i pospanosti, već ćete se osećati snažno i puni energije. To možete postići uz pomoć Purodona!

Purodone ne uzrokuje nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokuju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrakta polena, ekstrakta vratića, kao i cvetova vratića.

Purodone poboljšava zdravlje, štiti jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

purodon.jpg
Promo 

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje dva puta dnevno 30 minuta pre jela, mesec dana. Purodone tretira problem sa svim vrstama parazita dvojako - preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

Purodon možete poručiti OVDE, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

*Ukoliko naručite 2 kutije, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kutije, još dve kutije dobijate gratis.

**Još sjajnih preparata za zdravlje možete pronaći klikom OVDE.