Holivudska zvezda Džulija Roberts mnogima je prva asocijacija na romantične komedije, međutim ovaj žanr nije snimala više od 20 godina, sve do novog projekta "Ulaznica za raj", koji će pred publikom biti u oktobru ove godine.

Glumica je sada otkrila da ima jak razlog zbog kog je dugo nije bilo na velikom platnu, te da sebe sada prvenstveno smatra domaćicom.

 "Smatram sebe domaćicom. Ovako stoje stvari - da sam mislila da je nešto dovoljno dobro, snimila bih to. Ali, rodila sam troje dece u poslednjih 18 godina. To još više podiže lestvicu, jer onda nije samo pitanje "Da li je ovaj materijal dobar?". To je i matematička jednačina radnog rasporeda mog muža i rasporeda dece u školi i letnjeg raspusta. Nije samo: "Oh, mislim da želim ovo da uradim", iskrena je bila Džulija u intervjuu za "Njujork tajms", koja je dodala i da je ponosna što je kod kuće i što podiže porodicu.

Međutim, sada kada su joj deca starija, priznala je da ima "osećaj odgovornosti da pokaže svojoj deci da može da bude kreativna i da će povremeno odlučiti da se fokusira na to malo više nego na svoju porodicu, sa čime se teško pomirila".

Glumica će u julu proslaviti 20. godišnjicu braka sa kinematografom Danijelom Moderom, sa kojim ima 17-godišnje blizance Fineusa i Hejzel i 14-godišnjeg sina Henrija.

U novom filmu partner joj je dugogodišnji prijatelj Džordž Kluni. Njih dvoje tumače razvedeni par koji odlazi na Bali da spreči svoju ćerku da snimi film.

"Kada sam pročitala scenario reditelja Ola Parkera i Danijela Pipskog, pomislila sam: "Ovo funkcioniše samo ako igra Džordž Kluni", iskrena je bila Džulija, i dodala da je i on osetio isto.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna