Džulija Roberts je poznata kao dama koja ima zdravu i bujnu kosu, a to duguje ritualu koji nikada ne preskače.

Iako za javna pojavljivanja o njenom izgledu brine čitav tim frizera, šminkera i stilista, glumica svoju kosu redovno neguje i u kućnim uslovima, a tajna je u ekstra devičanskom maslinovom ulju, sastojku koji većina ljudi ima u kuhinji.

Holivudska zvezda otkrila je da pomenuto ulje koristi kao masku za kosu - nekoliko kapi ulja pomeša sa toplom vodom, umasira u kožu glave i ispere nakon pola sata.

Međutim, maslinovo ulje glumica ne koristi samo za kosu već i za, verovali ili ne, stopala.

Kako je otkrila, dok čeka da maska na kosi odstoji, glumica utrlja na stopala devičansko maslinovo ulje, zatim obuje stare čarape i ostavi da ulje deluje na kožu stopala u toku noći.

Džulija Roberts jednom prilikom izjavila je da smatra da lepota dolazi isključivo iznutra i da je upravo njeno unutrašnje zadovoljstvo najzaslužnije za lep izgled.

"Imam više od 50 godina, znam ko sam i znam šta želim. Imam i ogledala, ali nisam opsednuta idejom lepote po svaku cenu. Neko je rekao da se do 40. godine života oblačite svojim licem, a nakon toga svoj život počinjete da nosite na licu. To je ono što mom licu daje lepotu, jer sam zadovoljna svojim životom! Savršenstvo je bolest mnogih žena. Pokrivamo lica tonama šminke. Redovno ubrizgavamo botoks i gladujemo zbog "savršenih dimenzija". Pokušavamo da popravimo nešto što apsolutno nije potrebno. A ono o čemu bismo pre svega morali da vodimo računa ostaje bez naše pažnje", istakla je tom prilikom glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna