Seka Aleksić je prošlog meseca proslavila 41. rođendan, a na poklon je od muža Veljka tražila kokošinjac sa kokoškama, koji je pre nekoliko dana konačno stigao i nalazi se u dvorištu njenog doma u Staroj Pazovi.

"U kokošinjcu se snalazim kao svaka kokoška. Ne pevam kokoškama, ali im dajem imena. Nikad srećnija nisam bila. Moja deca isto vole životinje, a ja sam odavno želela da imamo životinje. Polako, doći će i patke i ćurke i guske... Jedna kokoška se zove Cveta. Ostala imena ne mogu da otkrijem. Sama čistim, uđem i lopatam", rekla je pevačica za "Pink" i dodala da bi se vrlo lako snašla u životu na selu.

"Meni je Pazova kao selo, ja tako živim. Ako mislite baš na selo, mogla bih i to. Meni je želja da živim negde zavučena, u nekom brdu. Ja se nadam da ću sebi jednog dana to moći i da priuštim. Možda i pre penzije odem na selo", otkrila je pevačica.

Seka Aleksić o rođendanu
Instagram/Seka Aleksic 

Seka je dvojicu sinova dobila uz pomoć vantelesne oplodnje - starijeg Jakova 2016. godine, a mlađeg Jovana 2020. Kako kaže, priželjkuje i treće dete, a u septembru planira da se ponovo podvrgne ovom procesu.

"Naravno da bih volela da imam i ćerku. Od septembra bih volela da opet krenem u proces vantelesne oplodnje, ne razmišljam o polu deteta. Moje drugarice mi kažu da treba da rodim ćerku, tate vole ćerke, ja mislim da je to individualna stvar i treba deci pružiti lepo detinjstvo", iskrena je bila pevačica za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna