Fotografija čuvene Kasandre, snimljene u bolnici, sa cevčicama za kiseonik koje ulaze u nos, zabrinula je sve obožavaoce glumice Koraime Tores koja se proslavila ovom ulogom.

Lepa Venecuelanka je bila velika zvezda devedesetih godina prošlog veka, a zbog uloge u telenoveli "Kasandra" je otišla da radi u Kolumbiju i time potpuno promenila svoj život.

Tamo je upoznala svog budućeg muža, udala se i dobila sina, a i danas kaže da joj se život deli na onaj pre i onaj posle legendarne uloge. Koraimu i danas brojni prate na Instagramu i svaki put se zabrinu kad glumica, koja se bliži šestoj deceniji, objavi neku vest o zdravlju. Ona na dojci ima benigne tumore zbog kojih odlazi na pregled dvaput godišnje i o tome je pisala i ranije.

Žalila se i da su joj pregledi bolni, ali i da joj ulivaju strah, što svaka žena koja je bila na mamografiji odlično zna. Trenutak kad vas na aparatu snimaju izaziva strepnju, ali je zato momenat kad dobijete dobar rezultat ispunjen ogromnom srećom i olakšanjem.

Sada je Kasandra bila hospitalizovana zbog ozbiljne respiratorne krize, kako je sama napisala na Instagramu. Na sreću, lekari su uspeli da uspostave kontrolu i Koraima je spremna da ide kući.

"Sad moram da više vodim računa o sebi", napisala je glumica. I dalje je izuzetno lepa, što se po njenim fotografijama vidi! Pogledajte!

Instagram / lacoreima Uloga je obeležila život lepe glumice!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna