Modna kreatorka ne pravi izuzetke kada su nega, zdrava ishrana i trening u pitanju i upravo zbog toga izgleda savršeno i u šestoj deceniji. Onda gotovo svakodnevno vežba, a od tog pravila ne odstupa ni kada je na odmoru. Marijana Mateus, koja poslednjih godina živi u Londonu, redovno nas preko društvenih mreža obaveštava o onome što se dešava u njenom svetu, a fotografije iz teretene su tu, gotovo svakodnevno.

"Izazovna vremena navode nas da postanemo bolja verzija sebe. Svima nam je dato 24 sata dnevno. Način na koji ih koristimo utiče na životne rezultate. Za mene je vežbanje najbolje ‘bekstvo‘ jer mi oslobađa um i omogućava čistiji fokus", istakla je nedavno Marijana.

Da se predani trud isplati, Marijana je pokazala kada se pojavila na reviji Biljane Tipsarević.

Kreatorka je za ovu priliku odabrala kostim kojoj joj je savršeno pristajao. Celu kombinaciju zaokružila je belim salonkama sa visokom potpeticom, belom torbicom i diskretnim nakitom.

Ata images/ Amir Hamzagic Marijana Mateus na reviji Biljane Tipsarević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna