Modna dizajnerka  Marijana Mateus, domaćoj javnosti postala je poznata kao bivša supruga biznismena Miodraga Kostića Koleta. Kako je počela njihova velika ljubav otkrila je u svojoj knjizi "Amouage", i priznala da je Kole, kada su se sreli, bio veren sa drugom devojkom.

"Naleteli smo jedno na drugo ispred jedne firme gde je bio parkiran njegov motor. Pitao me je: ‘Kuda, šećeru?‘, a ja sam mu vragolasto odgovorila: ‘Idem po neke slike‘. Na njegovu ponudu da me poveze, uzvratila sam sa: ‘Nema potrebe‘. Bežala sam od muškaraca koji su zauzeti, a on je bio jedan od takvih. Kada smo se drugi put sreli, priznali smo da se jedno drugome mnogo sviđamo, i moja maksima o slobodnim muškarcima polako je počinjala da bledi", prisetila se prvih momenata ljubavi s Koletom.

"Posle mesec dan zabavljanja on je i dalje vodio dvostruki život. Još je imao obavezu prema svojoj devojci, ali je sa mnom provodio više vremena. Budući da mi je bilo stalo do njega, suočila sam se sa činjenicom da ima verenicu, a ja nepunih sedamnaest godina. Nije mi se činilo da ne zna šta će, ali nije ni mogao odmah da joj kaže, pa sam odlučila da stvar preuzmem u svoje ruke", otvorila je dušu Marijana koja je Koleta pratila.

"Prilika mi se ukazala kada je jedne večeri rekao da mora da ode na neki poslovni sastanak. To nedeljno veče bio je jedini put da nekog muškarca jurim i proveravam. Ispratila sam ga smireno i odlučno, a onda sam zajedno sa drugaricom otišla na mesto zločina. Bila sam sigurna da je sa verenicom u tada najpoznatijem gradskom kafiću. Pratila sam ga i zatekla ispred kafića kako naslonjen na motor razgovara sa njom. Prišla sam im. Miodrag se šokirao, a devojka je bila zbunjena. Obratila sam mu se: ‘E, pa lepo što smo svi na okupu, da vidimo ko je ovde višak‘. Imala sam samo 17 godina. Već sledećeg dana bila sam njegova devojka, a moj suprug bi drugima, kada bi želeo suštinski da me predstavi, ispričao ovu pričuU potrazi za svrhom života, napisala je Marijana.

Marijana Mateus, koja poslednjih godina živi u Londonu, redovno nas preko društvenih mreža obaveštava o onome što se dešava u njenom svetu. Gotovo svakodnevno trenira, pa ne čudi što sa punih 50 izgleda kao da ima bar upola manje.

Instagram/Marijana Mateus Marijana Mateus vredno trenira, pa ne čudi što sa punih 50 izgleda kao da ima bar upala manje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna