Severina je nedavno proslavila 50. rođendan, i izgleda toliko dobro da je mnogima smanjila teskobu zbog starenja. Nekako taj jubilarni, više nije tako strašan, kada može ovako da se izgleda. Pevačica je negovana, zgodna, sređena - izgleda bolje od dvostruko mlađih devojaka.

U čemu je tajna Severininog besprekornog izgleda? Balansirana zdrava ishrana mnogo utiče na to da Severina s godinama izgleda sve bolje i bolje.

"Jako volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica", ispričala je za hrvatske medije jednom prilikom i dodala da svakog jutra dan započne uz smuti.

"Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane", otkrila je Severina i priznala da i te kako voli da jede.

"Jako volim da jedem i mogu puno da pojedem", rekla je pevačica koja izgled održava i redovnim trenzima. 

Instagram/Severina Zategnuta i mršava, sa sjajnom kosom i lepim tenom, Severina je zadala domaći zadataki dvostruko mlađim devojkama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna