Miodrag Radonjić, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, ljubavnu sreću pronašao je pored partnerke Milice Mikić, sa kojom je dobio sina Savu.

Glumac je izabranicu prvi put predstavio javnosti u martu 2020. godine nakon nešto više od godinu dana veze, kada su se zajedno pojavili na premijeri filma "Hotel Beograd" u kojem je Miodrag igrao jednu od glavnih uloga.

U decembru iste godine dobili su sina Savu, a Radonjić kaže da on i Milica ravnopravno učestvuju u odgajanju naslednika.

"Dok je Sava bio beba, bilo je teških noći. Dešavalo se da ceo dan nisam kod kuće jer snimam, a onda moram da odspavam i ne mogu da ustanem u šest ujutru kad on počne da peva. Milica je tada preuzimala sve na sebe. Kada sam kod kuće, onda ja brinem o Savi, da bi ona mogla da se naspava. Trudimo se da jedno drugom budemo podrška u gajenju deteta", rekao je glumac za "Informer" i dodao da je Sava vrlo živahan dečak:

"Sava je pun energije, zato stalno jurimo za njim. Trudimo se da što više vremena provodi napolju, u parkićima za decu. Najviše ga interesuje tobogan".

Milica Mikić i Miodrag Radonjić
Instagram/milicamikic_ 

Milica često dobija komentare da liči na Moniku Beluči, jednu od najlepših žena sveta, a Miodrag smatra da je njegova izabranica i lepša od slavne glumice.

"Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike!", rekao je Radonjić za pomenuti medij.

On je otkrio i čime ga je partnerka osvojila.

"Najviše cenim njenu iskrenost i emotivnost. Divna je osoba", iskren je bio Miodrag, koji se proslavio ulogom Baće u filmu i seriji "Južni vetar".

Fotografije Miodragove izabranice Milice Mikić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/milicamikic_ Milica Mikić, izabranica glumca Miodraga Radonjića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna