Mirjana Karanović je inspiracija i motivacija, oličenje odlučnosti i upornosti, žena koja pleni ne samo svojim ulogama na filmu, u pozorištu i na televiziji, već i životnom ulogom zdrave i moćne žene u kojoj briljira već decenijama, piše Lepa & Srećna.

Postala je uzor mnogim ženama još kada je, pre šesnaest godina, prestala da puši a njene fotografije iz teretane u kojoj predano vežba redovno dobijaju veliki broj lajkova.

View this post on Instagram

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) on

Leto 2019. godine sačuvaće u našem instagramskom albumu i novu sličicu kojom nas je slavna glumica obradovala, a to je upravo njena fotografija u bikiniju koju su preneli skoro svi naši mediji.

Vitka kao devojka, zategnutih mišića kao sportistkinja, Mirjana Karanović pozira nimalo slično insta lepoticama - noge nisu prekrštene tako da izgledaju duže, nema okrenutog poluprofila da se naglase ženski  atributi.

Pleneći sva srca ovom slikom žene koja brine o svom telu, ona dodaje u opisu zašto se odlučila na ovakvu objavu na društvenim mrežama.

PageBreak

Na slici se posebno ističe njen rezultat desetomesečnog truda - videli smo Mirjanu nebrojeno puta oznojenu, na spravama, sa tegovima, u predanom treningu. Nije ni čudo što su je brojni pratioci "i pratiteljke", kako piše glumica, molili da se konačno vide i rezultati.

View this post on Instagram

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) on

Vreme je za opuštanje ali i uživanje u postignutom, pa srpska glumačka zvezda uživa na Adi Bojani, a vreme odmora koristi i da sa fanovima podeli detalje u vezi sa ishranom na kojoj se postignuti rezultati i zasnivaju.

Naime, Mirjani je pre nekog vremena usporila rad štitna žlezda, pa je  - u konsultaciji s lekarima - promenila način ishrane. 

View this post on Instagram

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) on

Kako kaže, izbacila je iz ishrane sve proizvode od žitarica, mahunarke, beli šećer i mlečne proizvode. Jede ribu, povrće, jaja, malo voća, uglavnom bobičasto, urme i po malo raznih oraha.

Međutim, kako i ona podseća, svako treba da sa lekarima proveri kakva tačno ishrana nekome odgovara.

Izvor: Lepa & Srećna