Naime, na Tiktoku osvanuo je snimak Damiana Davida, frontmena grupe Maneskin koja je prošle godine pobedila na Evroviziji, u kojem on poziva da se glasa za broj 24, broj pod kojim srpska predstavnica Konstrakta nastupa večeras u finalu Evrovizije.

Damiano David podržava Konstraktu
Tiktok 

Grupa Maneskin prošle godine u finalu nastupila je pod istim brojem, te mnogi smatraju da je snimak prošlogodišnji, dok ima i onih koji tvrde da je nastao sada, te da je Damiano ovim potezom podržao Konstraktu.

Podsetimo, Konstrakta se sa pesmom "In corpore sano" prema prognozama kladionica pred sam početak finala nalazila u samom vrhu favorita - na 6. mestu.

Najveći konkurenti Konstrakti, prema prognozama kladionica, su Španija (5. mesto), Italija (4. mesto), Velika Britanija (3. mesto), Švedska (2. mesto) i Ukrajina, koja se već nedeljama unazad nalazi na 1. mestu i važi za najvećeg favorita.

Prema pomenutim prognozama najlošije se kotira Nemačka, koja se nalazi na poslednjem, 25. mestu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna