Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VESNA TRIVALIĆ SE VRAĆA POSLE 17 GODINA: "Vraća mi se život, vraća mi se radost!"

Glumica Vesna Trivalić u pozorištu nakon pauze 17 godina! Glumica nastupa na sceni JDP u predstavi Biljane Srbljanović "Vrat od stakla" u režiji Jagoša Markovića, a premijera je zakazana za 5. oktobar 2018. godine.

  Izvor: Foto: Marina Lopičić, Nenad Petrović

"Ovo mi je prva premijera nakon 17 godina. Imam veliku tremu. Želim da znate da me je direktorka Tamara Vučković sve ove godine vrlo brižno i nežno navodila na scenu JDP, da bi to u poslednjih sedam godina u nekim cikličnim krugovima postalo intenzivnije. Moram da vam kažem da sam u dubini duše odustala od pozorišta.

PROČITAJTE VIŠE:RADA ĐURIĆ OTVORENO O DECI, SAMOĆI I POSLU: evo šta je TV voditeljka otkrila o privatnom i poslovnom životu (INTERVJU)

Prvi put kada sam imala veći posao, kada sam imala nešto veće da snimam, zvala sam mog pokojnog profesoraVladimira Jevtovića koji mi je tada rekao: "Očekivao sam da ćete me pozvati. Zanat imate, ali su vam svi aparati na nuli i ko god vam kaže drugačije molim vas da verujete meni, jer je to iz prve ruke". Kada me je poslednji put Tamara zvala moj odgovor je iznenadio i mene i nju.

Kada mi je postavila pitanje na poseban i drugačiji način ja ne znam ko je iz mene odgovorio: "Da hoću, pošalji mi tekst", jedva je izgovorila od uzbuđenje Vesna Trivalić.

Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2018:10:02 00:56:44
Izvor:

Ona je istakla da je po povratku u pozorište shvatila da se tu nalazi sve ono lepo zbog čega je i upisala akademiju.

"Nekako mi se život vratio, vratila mi se radost kada sam stala na scenu. Zahvalna sam što radim sa Jagošem Markovićem. Ovo nam je prva saradnja, a studirali smo zajedno. Ovo vam je zapravo kao vrtić za odrasle - puno strasti, igre, ljubavi... Užasno sam srećna što igram sa Sekom Sablić. Nju strašno volim i poštujem. Obožavam. Malu Milicu s kojom takođe igram sam prvi put videla u "Senkama nad Balkanom" i ostala sam opčinjena. Sa Irfanom, Anitom, Mićalovićem na sceni...pa ovo je ostvarenje sna! Znate, kada glumci sanjaju ovo je to. Šta sam uradila ne znam, videćemo ali imam leđa u najfantastičnijem reditelju i najboljim glumcima", rekla je glumica i još jednom se izvinila na tremi koju ima dok govori.

Ona se posebno zahvalila Biljani Srbljanović na fantastičnom tekstu.

Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2018:10:02 00:57:05
Izvor:

"Njene replike sam igrala na televiziji i tada je sidro bilo u onome što se izgovori, u rečima.

Sada u ovom komadu za moj lik Svetlane je taj najvažniji deo koji izgovaram između redova. Tu poetiku, dramu i ono što je komično i taj način na koji Biljana piše, meni je inspirativan i blizak. Uzbudljivo je i važno i zahvalna sam što mogu da sve to izgovorim na sceni. Hvala joj na tome", zaključila je Trivalić.

Tekst: Mona Cukić 

Izvor: Kurir

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije