Voditeljka Nikolina Pišek nedavno je doživela traumatično iskustvo trovanja ugljen-monoksidom u svom domu, u kom je, kobne noći, bila sama sa ćerkicom. Njeno stanje još uvek nije stabilno jer su joj pluća oslabela usled velike količine gasa koji je dopreo do ovog organa.

Sada je Nikolina ponovo završila u hitnoj pomoći, odakle se oglasila na svom Instagram profilu. Na ovaj način želela je da prenese svojim pratiocima šta su moguće posledice trovanja, koje je preživela.

- Opet ja... Ukoliko niste znali, 90 dana nakon trovanja CO izloženi ste povećanom riziku od plućne embolije. Danas srećom nije bio taj dan - napisala je Nikolina, koja sada sa timom lekara redovno prati svoje zdravstveno stanje.

nikolina pisek
Instagram / nikolina_pisek 

Podsetimo, Nikolina i njena ćerkica su preživele ovu tešku nesreću 7. februara a ovaj dan voditeljka je označila kao "drugi rođendan". Njih dve su se otrovale ugljen-monoksidom koji je procurio u stan iz instalacije. Spasene su hitnom intervencijom prijatelja koje je njen suprug Vidoje uputio u stan, posle telefonskog poziva Nikoline u kom mu je poslala alarmirajuće signale da se ona i devojčica ne osećaju dobro.

Izvor: Lepa&Srećna