Nije lako odreći se ukusnih gastronomskih specijaliteta i dobro se preznojiti u teretani, iako znamo da je to jedini put do idealne linije i dobrog zdravlja. Kako leto samo što nije, zadnji je trenutak da se pozabavimo svojom kilažom. I popularni glumac Miloš Biković "bacio" se ne vežbanje, pa je objavio jednu fotografiju iz teretane, uz duhovit komentar.

"Otkriću vam svoju tajnu… Svako jutro počinjem treningom dobro ne uvek baš svako, ali važno je da se trenira ujutru zbog metabolizma, jer ne znam u stvari zašto, jer me mrzi da ustajem rano, pa nikad ne treniram ujutru, ali zato svakako često pravim pauze između serija po šest meseci do godinu dana, jer je odmor važan za razvoj mišića i zdravo se hranim, jedem sve masno, slatko, alkohol, testa..", napisao je Miloš i dodao da osluškuje svoj organizam.

"Traži mi organizam, a organizam sam zna šta mu treba, a treba mu to dati dok traži kad treniraš ili u pauzi između treninga na primer dupli sladoled sa karamelom i kačkavalj, masni sa slaninicom pržen, pa uz pastu… u 4 ujutru tim redosledom i to je moja tajna kako da izgledate kao pauk stomak sve veći a rukice i nogice sve tanje, mada više nije ni tajna sad kad sam vam rek’o tako da eto", zaključio je u svom stilu glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna