Toni Cetinski i 15 godina mlađa Dubravka u srećnom braku su od 2014. godine, a pevač ne skriva da je tek pored nje saznao šta je prava ljubav.

"Dugo nisam nastupao i za ovih godinu i po dana tokom korone shvatio sam koliko zapravo volim ženu sa kojom sam. Nadam se da je to ljubav za ceo život. Nisam imao puno uspeha u ljubavi. Da sam znao šta znači ljubav za ceo život, ne bih se toliko puta ženio", rekao je pevač za "Pink" koji je jednom prilikom otkrio da u njihovom odnosu postoji i ljubomora, i to sa njegove strane.

"Pažnja i poštovanje su dovoljni. Kod nje imam mir, što je najbitnije. Ljubav, zaljubljenost i strast stoje, ali mir je najvažniji. A što se tiče ljubomore, nisam puno ljubomoran, možda malo, ali normalno da ću biti kad je toliko zgodna i 15 godina mlađa", rekao je pevač koji će uskoro dobiti svoje prvo unuče.

"Sad se zvanično zna da ću biti deda. Kad sam bio u godinama mog sina, ja sam nešto kasnije postao otac. Ali u pravo vreme. Ja sam hteo to doživeti da mogu biti deda, a da mogu potrčati za svojim unucima. Hteo sam uvek biti mladi deda, tako da moj cilj će se ostvariti u avgustu" rekao je Toni.

Hrvatski pevač je pre braka s Dubravkom dva puta stao na ludi kamen: sa Antonelom Butigan, sa kojim ima sina Kristijana i sa Ivanom Nobilo, sa kojom je dobio ćerku.

  Izvor: Lepa&Srećna