Kako to biva svake godine, u noći ceremonije i dan kasnije internet je preplavljen komentarima na račun stajlinga koje su odabrale zvezde iz sveta muzike, filma, mode.

Ove godine, tema Met Gale, koja je održana u Metropoliten muzeju u Njujorku, bila je "Guilded Glamour" (Pozlaćeni glamur) inspirisan istorijskim periodom od 1870. do 1900. godine kada je Amerika zabeležila ekonomski i industrijski napredak, ali i radom dizajnera i estetikom 19. i sredine 20. veka.

Jedna od ličnosti koje su na crvenom tepihu posebno privukle pažnju je pevačica Gven Stefani, koja će u oktobru ove godine proslaviti 53. rođendan.

I dok jedni smatraju da je Gven promašila temu kada je reč o odabiru stajlinga, drugi hvale njen izbor, a ono u čemu su svi saglasni jeste da pevačica izgleda daleko mlađe od onoga što joj piše u ličnoj karti.

Umetnica je za ovu priliku obukla neon zelenu kreaciju kreatorke Vere Vang - top, raskošnu suknju i rukavice u istoj boji.

Odlučila se za jednostavnu frizuru i ravnu kosu, ali nešto izraženiju šminku koja je podrazumevala šljokice na kapcima. Kako je otkrila, šminkala se sama jer joj je šminkerka u poslednjem tenutku otkazala termin.

Većina se slaže da je kratak top bio dobar odabir, jer je istakao pevačicin izvajan stomak.

Sve fotografije Gven Stefani sa Met Gale pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Gven Stefani na Met Gali

Inače, pevačica je svojevremeno otkrila tajnu svog dobrog izgleda, a to je skup tri stvari - sna, treninga i ishrane.

Ona je navela da je kvalitetan san neophodan preduslov za zdrav i negovan izgled, a ispričala je i da vežba četiri puta nedeljno kako bi bila fit i u šestoj deceniji.

Njeni treninzi uključuju kardiovaskularne vežbe, a ima i ličnog trenera.

Takođe, veoma vodi računa o ishrani, a njen jelovnik baziran je uglavnom na biljkama. Postala je vegetarijanka s 12 godina, a danas se hrani uglavnom veganski.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna