Jelena Đoković je često na meti najrazličitijih kritika, a u poslednje vreme joj se prebacuje kako nosi izuzetno skupocene satove. Obično su prigovori praćeni komentarom kako je ona "samo žena" Novaka Đokovića, kao da su obaveze supruge vrhunskog sportiste i majke dvoje dece neki usputni, sitni "poslići".

Mnogi čak zaboravljaju da je i direktorka Fondacije Novak Đoković, kao da njen profesionalni angažman nije ni vredan spomena.

Jelenina pojava na turniru Serbian Open ponovo je raspirila ovakve diskusije, naročito na društvenim mrežama. "Sat joj košta kao stan u Beogradu", "njeni satovi vrede malo bogatstvo" i "sad je prešla na jeftiniju marku" samo su neki od komentara. Za pravu istinu, ipak treba staviti stvari u odgovarajući kontekst. Sat marke "Odemar Pike", koji stvarno košta skoro 50 hiljada evra, Jelena je nosila pre mnogo godina, u vreme kad je Novak bio zaštitno lice ovog brenda.

Na nedavno održanom turniru Serbian Open, pojavila se sa novim, kako kažu - "mnogo jeftinijim" satom, za koji se nagađalo da je marke "Seiko", uz priču kako Novak sad ima ugovor sa ovom japanskom firmom.

Tačno je, međutim, da je naš teniser sklopio ekskluzivni ugovor sa švajcarskim brendom "Iblo" (Hublot) u avgustu prošle godine i da ga ovaj brend nije napustio čak ni jeku skandala zbog njegove deportacije iz Australije. Drugi su se dvoumili, neki i raskinuli saradnju, ali "Iblo" je rekao - "mi smo uz Novaka". Da podsetimo, sam Novak je o saradnji govorio veoma uzbuđeno, rekavši da se zbog nje oseća "ponovo mlad". 

Ništa čudno ne bi bilo u tome da Jelena i ovog puta nosi sat iste marke kao njen suprug. Model na njenoj ruci je najverovatnije upravo "Ibloov" "klasik fjužn", vredan oko 12.500 evra. To je, otprilike, deseti deo promila njihovog imetka - kao kad biste dali 3,5 dinara za sat, a imate 35.000 dinara.

Suština je još jednostavnija - sitnice kao što je takav sat brendovi poklanjaju kao reklamni materijal, naročito suprugama poznatih ličnosti koje angažuju kao zaštitno lice. To znači da Jelena čak nije ni obavezna da ga nosi, već to može da čini samo u znak podrške svom suprugu uz koga je i bila na turniru u Beogradu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna