Marija Veljković i njen suprug Milan Milovanović važili su za srećan par, pa je odluka da se razvedu mnoge iznenadila, posebno zato jer svoje probleme nikada nisu komentarisali za javnost. Uprkos odluci da se raziđu, njihovo troje dece Đurađ, Rosa i Neva, oboma su na prvom mestu. Voditeljka se s decom iselila iz stana u kom je živela sa suprugom.

" Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno", rekla je Marija, i otkrila da njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

 "Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu",  iskrena je voditeljka za magazin "Hello", koja se pre šest dana sa svojom decom preselila u devojački stan.

 "Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život", kaže voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna