Od smrti Marine Tucaković prošlo je nešto manje od mesec dana. Iako se ona tokom života nije zamerala gotovo ni sa kim, govorilo se da se 29. septembra, kada je sahranjena, dogodio incident na Novom groblju. Navodilo se da je njen sin pojedinim pevačica zamerio što su došli da isprate njegovu majku, međutim, on tada to nije želeo da komentariše već je naglasio da će oglasiti kada prođe 40 dana.

"Obećao sam da se neću oglašavati neko vreme nakon što je sahranimo. Danas je bila sahrana i ja sam narednih 40 dana u žalosti i neću davati nikakve izjave. Tek kada prođe žalost ja ću progovoriti", rekao je tom prilikom Laća, a od tada su se pojavili brojni naslovi kako će on o svemu progovoriti i bez dlake na jeziku navesti ko je sa estrade njegovoj majci ostao dužan hiljade i hiljade evra. Izgleda da je i on pratio medije, pa je rešio da prekine tišinu mnogo pre navršenih 40 dana od majčine smrti.

"Red je da se oglasim u sitne sate. Sve što ste ovih dana čitali po medijima, a u vezi s mojom majkom i sa mnom, nije istina. Kako nas inače ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom — sveskom dugova ili pak ikebanom. Estrada Vendetta no me interesa", napisao je Laća na Tviteru i dodao:

"Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po ‘kojima se ništa neće zvati'", napisao je sin Marine Tucaković.

ATA / Antonio Ahel Marina Tucaković

Izvor: Lepa&Srećna