Maneknaka Heorhina Rodrigez verenica slavnog fudbalera Kristijana Ronalda sitno broji do porođaja.

Ona je trudna sa blizancima i oboje sa nestrpljenjem očekuju trenutak kada će ugledati devojčicu i dečaka. Iako je do nedavno bila veoma aktivna na Instagramu sada je smanjila angažovanje na ovoj društvenoj mreži, pa je njihove pratioce Kristijano obavestio o skorašnjim dešavanjima u privatnom životu. Postovao je fotografiju na Instagramu uz opis „Porodica je sve. Ponosan“. On je na travnjaku pozirao sa verenicom i decom, ćerkom Alanom, sinom Kristijanom Ronaldom Juniorom, i blizancima, ćerkom Evom i sinom Mateom.

Svi su bili u opuštenom, sportskom izdanju, ali Herohina je u svom stilu uz ležernu trenerku obukla dizajnerske papuče. Ni sada kao ni mesecima unazad nije imala ni trunku šminke na licu. U svom rijaliti programu govorila je da su deca njen izvor sreće i preponosna je što može da ima toliku porodicu. Inače, njen termin za porođaj je ovog meseca, a prvu ćerku Alanu je rodila 2016. godine. Prihvatila je u Kristijanovu decu koju je dobio pomoću surogat majki i odgaja ih kao svoju što uvek sa ponosom ističe.

Pročitajte još kako je Heorhina zavela Kristijana Ronalda?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna