U susret Uskršnjim praznicima, predstavnici kompanije Imlek obradovali su štićenike prihvatilišta za decu u Beogradu, SOS dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice i prihvatilišta za decu u Nišu, sada već tradicionalnim druženjem i donacijom Moja Kravica mlečnih paketića. Mališani su uživali u prazničnom duhu uz oslikavanje jaja različitim motivima brendova kompanije Imlek.

Sa ciljem da im ovaj Uskrs ostane u sećanju kao jedan od najlepših, najmlađe osmehe izmamili su paketići omiljenih mlečnih proizvoda, Moja Kravica čoko mleka i Moja Kravica Karamelito milkšejka. Osim uživanja u jedinstvenim ukusima, Moja Kravica proizvodi sadrže sve neophodne hranljive sastojke za pravilan rast i razvoj dece.

imlek-uskrs.jpg
Promo 

“Kao brend koji je već decenijama sinonim bezbrižnog odrastanja, Moja Kravica se potrudila da i ove godine doprinese kreiranju lepih uspomena na praznične trenutke, koji su značajni u odrastanju svakog deteta. Kompanija Imlek strateški je opredeljena ka društveno odgovornom poslovanju sa akcentom na brigu o deci i njihovom pravilnom odrastanju, zbog čega nam aktivnosti ovog tipa predstavljaju najveće zadovoljstvo”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

„Veliko nam je zadovoljstvo što svih ovih godina ne zaboravljate nijedan dečiji praznik. Naši mališani će, kao i uvek, uživati u vašim proizvodima. Bez obzira što su povod današnjeg druženja uskršnji praznici, uvek je pravo vreme za organizovanje aktivnosti koje imaju za cilj pomoć i podršku onima kojima je to najpotrebnije“, izjavila je Danijela Stajković, direktorka Prihvatilišta za decu Beograda.

Marija Malović i Danijela Stajković 01.jpg.jpg
Promo 

Kompanija Imlek, dosledna svojoj tradiciji, svake godine inicira i pomaže različite humanitarne aktivnosti, redovno upućuje donacije brojnim centrima i ustanovama za bolesnu i nezbrinutu decu, kao i drugim ustanovama koje vode brigu o ugorženim kategorijama društva.