Ljubavna veza između pevačice Rijane i repera i producenta Rakima Nakače Majersa, poznatijeg pod umetničkim imenom A$AP Roki, uskoro bi mogla i zvanično da se završi. Dok čekaju da im se beba rodi i nakon skoro godinu i po dana od objavljivanja da su u vezi, njihova ljubavna priča je navodno došla do kraha zbog njegove prevare.

Luis Pizano, influenser i modni komentator koji na Instagramu ima 130 hiljada pratilaca, a više od 19 hiljada na Tviteru, zapalio je društvene mreže burnom porukom.

„Rijana i ASAP Roki su se rastali. Rijana je raskinula sa njim nakon što ga je uhvatila da vara sa dizajnerkom cipela Aminom Muadi“, navodi se u komentaru na njegovom nalogu.

Za nekoliko minuta tekst dizajnera, koji takođe ističe da se navodna prevara dogodila tokom Nedelje mode u Parizu, dostigao je skoro 17 hiljada lajkova i podeljen je više od 10,6 hiljada puta, a retvitovi su dostigli preko 2.400.

Iz nekog razloga pratioci pevačice sa Barbadosa ne veruju kako je njen partner mogao tako nešto da uradi. Iako još uvek nema zvaničnog izvora koji potvrđuje ili demantuje izjavu Luja Pizana, njegove reči izazivaju veću ozloglašenost jer on ističe da su Rijana i Amina bile prijateljice, toliko dobre da su se često viđale. Još jedna važna stvar koju Pisano ističe je da veza repera sa Aminom datira nekoliko godina unazad.

Profimedia Pevačica je ostavila partnera pred sam porođaj

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna