Ljubav Đorđa Đokovića i Saške Veselinov sve više privlači pažnju pa se mnogi pitaju da li je upravo ova lepa plavuša buduća snajka Dijane i Srđana Đokovića. Malu naznaku mogućeg budućeg venčanja dala je i sama Saška u emisiji "Ami G" šou, u kojoj je gostovala zajedno sa Đorđem. Dala je do znanja da je veoma bliska sa celom porodicom Đoković, a naročito sa Dijanom.

Njih dvoje su pričali o svom poznanstvu, koje se odigralo u jednom beogradskom kafiću. "Bili smo u zajedničkom društvu, došla je sa drugaricom koja je devojka mog druga", rekao je Đorđe. Kad je on prišao i javio se svima, pa seo preko puta nje, nije ga ni pogledala jer je u tom trenutku telefonirala. I već istog dana, zaintrigirani momak je počeo da se raspituje za nju...

Tek tri nedelje kasnije oni su razmenili brojeve, a prošlo je još vremena do prvog sastanka. On je Saški ostao u sećanju. "Đole se toliko zagledao u mene kada smo šetali da je udario nogom u neki auto, mislio je da ja to nisam primetila, ali jesam", ispričala je. 

Prvi izlazak obeležila je i posebna pesma koja je postala "njihova". "Kada smo došli na Kalemegdan bila je jako glasna muzika i išla je neka pesma od Zdravka Čolića, baš nekako realno. Posle se ispostavilo da je Čola stvarno pevao i spremao se za neki koncert koji je imao za mesec dana", prepričala je Saška. "Išla je pesma, kada smo dolazili, "Krasiva, dobrodošla si u život moj".

Tako da, tamo što bude u budućnosti, ako Zdravko ne bude pevao, ne znam ko će. To je baš naša pesma, sve se poklopilo", dodala je Đoletova devojka, a ostaje samo još da vidimo kad "to što bude u budućnosti" treba da se odigra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna