Tamara Kalinić retko govori o svom privatnom životu. Ipak, nedavno je objavila da je zaljubljena, a sada i prvi put pokazala ko joj je ukrao srce. Najuticajnija Srpkinja u svetu mode obelodanila je romansu sa ništa manje moćnim i uspešnim Filipom Testom. On je takođe iz modne industrije, ali ne voli previše da otkriva o sebi na društvenim mrežama.

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", ispričala je za "Hello! "nedavno Tamara, a potom i istakla da ne krije partnera.

 "Svog dečka ne krijem, ali ga i ne ističem na društvenim mrežama, jer smatram da to nije deo mog posla, da moja privatnost ne spada u ono čime se bavim javno. To ne znači da je ljubomorno čuvam od svih", objasnila je na storiju Tamara.

Tamara Kalinic instagram/tamara

Tamara se rodila u Sarajevu, odakle se kao trogodišnja devojčica s porodicom preselila u Novi Sad. Studije farmacije završila je u Londonu, gde je po završetku fakulteta dobila priliku da u jednom od najpoznatijih lanaca apoteka u Velikoj Britaniji obuče beli mantil. Međutim, ona je sanjala snove o modi, a da bi ih ostvarila, odvažila se 2012. godine da pokrene blog “The glam and glitter”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna