Majku Nikolije Jovanović, pevačicu Vesnu Zmijanac, javnost dobro poznaje, a njen otac je većini nepoznanica. Vlada Jovanović je doktor ekonomskih nauka, a svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a. Nikolija poštuje njegovu odluku da se medijski ne eksponira ali je s njim, kao i s majkom, u sjajnim odnosima.

"U savršenim sam odnosima i sa majkom i sa ocem. Tata nikada nije želeo medijski da se eksponira i mi tu odluku poštujemo. Situacije u kojima se oslanjam na oca? Pa na iste kao i na majku. Oslanjam se na to što me vole i što ih volim, to je sva podrška koja mi treba od njih. Kada ste mlađi, kada ste dete, mama i tata su vam sve na svetu i oni su bili stub na koji sam se ja oslanjala kroz život, ali sada imam Relju i svoju decu i odrasla sam i od njih primam i dajem im svu svoju ljubav", rekla je Nikolija koja razvod roditelja nije lako podnela.

 "Kada sam se rodila, ničega mi nije manjkalo materijalno, ni od strane majke, ni od strane oca, ali oni su bili razvedeni i ja sam kao dete uvek imala dve spavaće sobe, dva radna stola, dva ormana, sve duplo. Kao mala sam maštala da imam samo jednu sobu, jedan orman, radni sto. To izobilje me je uvek rastuživalo, jer sam ja htela da budu zajedno. Sada svojim najvećim luksuzom smatram to što je moja porodica na okupu i što smo živi, zdravi, puni ljubavi i što deca odrastaju uz mene i Relju. To je nešto što po mom mišljenju ne može da se kupi novcem i nema veze sa profesijom", rekla je pevačica za Alo! koja sa Reljkom ima dve ćerke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna