Aleksandar Srećković Kubura nakon više od dve decenije okončao je brak s Marijom Savić, sada i zvanično. Razvod je prihvatio kao normalnu životnu stvar koja mu donela promene. Jedna od njih je svakako i novo mesto za život. Glumac sada traži nekretninu koja će biti njegovo sigurno utočište.

"Došao sam ’91. godine u Beograd i od tada sam na Vračaru. To mi je bilo omiljeno mesto, ali poslednjih deset godina to nije više tako. To mesto postaje mentalno surovo za život. Tražim polako nešto u široj okolini Beograda, nešto što će mi biti utočište, da mogu da nađem svoj mir. Sad su nakon korone cene skočile, ali ćemo nešto naći. Kuća ili stan, bitan mi je mir", rekao je za "Blic" Kubura koji je sa bivšom suprugom ostao u korektnim odnosima.

"Ako prijateljstvo postoji pre braka, za vreme braka onda ga ima i nakon", rekao je Kubura za portal "Lepa&Srećna" kada je istakao da su njegov najveći uspeh sinovi Aleksa i Vanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna