Sajmon Kauel (62) je najavio da se povlači u "polu-penziju" i da želi da provodi više vremena sa svojom verenicom Lorin Silverman (44) i sinom Erikom (8). Nema više rada do 3 sata noću za ovog muzičkog mogula koji važi za najopasnijeg sudiju u žiriju šou programa "Ja imam talenat", piše britanski Miror.

Sajmon je provodio sate i sate na telefonu, kažu njegove kolege. A onda je otrežnjenje došlo nakon dve nesreće na biciklu. U prvoj je povredio kičmu, a u drugoj ruku i, srećom, izbegao težu povredu glave mada nije nosio kacigu. Sada se oseća bolje, ali je odustao i od biciklizma, s tim što ipak namerava da tuži proizvođača bicikla.

Premda se Kauelovo bogatstvo procenjuje na oko 600 miliona dolara, on očigledno nije spreman da prestane da radi u potpunosti. Bogatstvo je stekao zahvaljujući programima "X faktor", "Pop Idol" i "Američki idol" i neprekidno pregovara sa raznim ekipama širom sveta.

"Sajmon je ipak svestan da je mladost prošla", kaže izvor. "Njegovoj odluci je dodatno doprinela i situacija prouzrokovana pandemijom korona virusa i sad želi da provodi više vremena sa svojom porodicom."

sajmon kauel
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna