Upoznavanje preko interneta odavno nije tabu tema, ali ako ste javna ličnost, to menja situaciju. Napre ljudi misle da je u pitanju šala ili lažno predstavljanje, a malo ko poveruje da se iza profila zaista krije neka poznata osoba.

Koliko to ume da bude nezgodno, na svojoj koži je osetila pevačica Nina Badrić, koja je profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje otvorila na nagovor pirjateljice iz Njujorka, ali je rešila da koristi ime Viktorija uz svoje fotografije.

 "Nazvala sam se Viktorija, iz šale, ali stavila sam svoju sliku. Sve danas možeš slagati i muljati, živimo u virtuelnom svetu, pa sam i ja tamo prodala par fora. A onda su počeli da mi se javljaju frajeri i govorili su mi ‘šta lažeš?’, ‘Stavila si fotku od Badrićke’, ‘Stavi svoju fotku'", ispričala je pevačica u serijalu "Fakap" i naglasila da se ipak nikada nije upozanaa sa udvaračima.

Nina je nedavno za magazin "Story" priznala da priželjkuje da joj se dogodi ljubav.

"Ne sećam se kada sam se zadnji put zaljubila. Mislim da je to bilo u prošloj deceniji. Ipak, istina je da sam poput svih drugih kada se zaljubim. Nosim onaj glupavi osmeh na licu i svi mogu da mi skaču po glavi. Što se tiče ‘leptirića’, volela bih ponovo da ih osetim i potpuno poblesavim od ljubavi. Faza od zaljubljivanja do ljubavi je vrlo kratka, ako je prava osoba u pitanju", rekla je Nina

Izvor: Lepa&Srećna